Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un primar USL îl susţine pe Cupă

Primarul Marian Rotaru a reluat ieri afirmaţia potrivit căreia va susţine candidatura democrat-liberalului Ion Cupă la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ion Cupă este candidatul PD-L pe colegiul 1 Tismana, dar are deja susţinerea a doi primari USL. Este vorba de Marian Rotaru, primarul PSD de la Leleşti, şi Florinel Ţuilă, primarul PC de la Cătunele.

Rotaru a explicat că şi-a declarat public susţinerea pentru Cupă acum trei luni şi nu îşi poate lua vorba înapoi. „Deocamdată nu ştiu cine va fi candidatul USL, dar nu cred că va fi cineva cu mai multă notorietate, mai multă experienţă şi mai bine văzut decât domnul Cupă”, a spus Rotaru. Ţuilă îşi exprimase la rândul lui susţinerea pentru democrat-liberal şi pentru că acesta este de loc din Cătunele şi nu ar putea să nu susţină un fiu al satului. Din partea USL, candidatul va fi desemnat de liberali.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: