Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un refuz pentru PSD, legat de Primăria Târgu Jiu

După Adi Cîmpeanu, și Ciprian Florescu anunță că nu este interesat să candideze la Primăria Târgu Jiu. Cei doi au fost prinși în sondajul comandat de PSD și, potrivit unor surse, au fost pe primele două locuri, fiecare cu o cotă de încredere de circa 40%.

Ciprian Florescu este acum prefect de Gorj și spune că nu este interesat de o candidatură la Primăria Târgu Jiu. “Funcția de primar al municipiului Târgu Jiu nu este în proiectul meu de carieră”, a spus Florescu.

Primarul din comuna gorjeană Runcu, Adi Cîmpeanu, a refuzat la fel de clar o candidatură la Târgu Jiu. “Eu pot să fiu și pe primul loc, dar, așa cum am spus și în lunile anterioare, nu mă interesează Primăria Târgu Jiu”, a spus Cîmpeanu, precizând că nu va candida nici dacă partidul îi va cere.

Al treilea în sondaj, susțin surse din PSD, ar fi Aurel Popescu, care ar fi la jumătatea primilor doi în ceea ce privește încrederea. (A.A.)

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: