Incendiu la o casă de locuit din Mătăsari

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Motru şi un echipaj de la Detaşamentul de Pomperi Tg-Jiu, formate din un ofiţer şi 13 subofiţeri, sprijiniţi de Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al MINPREST JILŢ-SUD ce a intervenit cu o autospecială şi trei pompieri civili au intervenit în această dimineaţă, la ora 02:24, în comuna Mătăsari, sat Brădet, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la casa de locuit, proprietatea  lui Cătălin S.

Cu toate eforturile depuse de către pompierii militari şi civili, în urma incendiului au ars: acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de circa 150 mp., tavanul casei de locuit construit din scândură pe o suprafaţă de aproximativ 140 mp., aparatură electronică (3 televizoare, 2 calculatoare), aparatură electrocasnică (2 frigidere, 2 lăzi frigorifice, o combină frigorifică), mobilierul şi parchetul din şapte camere de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. şi au fost distruse tocăria din PVC de la uşi şi ferestre, documente de proprietate şi personale.

 Cauza probabilă a incendiului este „Jar sau scântei provenite de la coşul de fum al centralei termice, amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile”.

Intervenţia a durat aproximativ patru ore.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: