Încurajat de PSD, Răuţ vrea să candideze la Consiliul Judeţean

Purtătorul de cuvânt al UNPR, Ion Răuţ, vrea să fie candidatul partidului la Consiliul Judeţean Gorj. Asta dacă nu va dori funcţia Dan Ilie Morega. PSD a făcut în urmă cu câteva luni un sondaj de opinie, iar Răuţ avea un procent de 4 la sută... De atunci, nicio funcţie nu e preea mare pentru acesta!

Încurajat de procentele obţinute în sondajul Partidului Social Democrat, Ion Răuţ, secretarul general al UNPR Gorj îşi doreşte să candideze la Consiliul Judeţean Gorj. Echipa fostului preşedinte Marius Vlaicu a fost dată cu totul la o parte, iar candidatul la Consiliul Judeţean va fi Răuţ sau Morega, însă deputatul UNPR a declarat de mai multe ori că nu va dori să candideze, aşa că Răuţ are toate şansele să lupte cu Ion Călinoiu pe acelaşi scaun. „Ordinea este asta: Morega, Răuţ. Dacă nu va candida domnul Morega, cu siguranţă voi candida eu la Consiliul Judeţean. Asta mi-am dorit şi în perioada în care am fost independent nu doar acum”, a declarat Răuţ.

Noua echipă şi-a intrat în drepturi şi vrea să evalueze toţi membrii partidului, iar celor consideraţi incompetenţi le va fi retras sprijinul politic, aşa cum s-a întâmplat cu Mădălin Giurcău. „Cine nu ţine pasul cu noi, va rămâne în urmă. Aveţi deja un exemplu în acest sens. S-a întâmplat cu un director, care a contribuit la fondarea partidului la Gorj, căruia i-am retras sprijinul politic din această cauză şi la fel se va întâmpla şi cu alţii. Nu ne permitem să avem în echipa noastră oameni care nu fac faţă”, a mai spus Ion Răuţ.

MEMORIE

Ajuns în fruntea partidului, Răuţ uită de toţi membrii care au pus umărul ca acest partid să fie înfiinţat şi la Gorj. Mai mult, atunci când a fost întrebat dacă intră în UNPR, Răuţ a răspuns că va face acest lucru atunci când acest partid la ajunge la 4 la sută, procentul obţinut de el…în sondaje. UNPR a „făcut“ 4 la sută imediat după intrarea lui Morega în partid, iar Răuţ a semnat imediat adeziunea.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: