Inginerul de la Roșiuța, tot în stare gravă

Inginerul Gheorghe Chirculescu, rănit în accidentul de la Cariera Roșiuța, va suferi o intervenție de reconstrucție facială. Starea inginerului este gravă, mai ales că, după cum spune liderul de sindicat Nelu Roșca, în ultimele zile au apărut probleme la ochiul drept.

 „Situația cea mai gravă tot domnul Chirculescu o are, adjunctul șef de sector. Încă este pe neurochirurgie. Doctorița de la Craiova a spus că îi mai face un tomograf și e posibil să ia decizia să-l mute pe secția unde va trebui să aibă o intervenție de modelare facială. De vreo două zile dânsul nu-și mai controlează ochiul drept, nici când doarme, rămâne deschis continuu”, a declarat Nelu Roșca.

Un alt angajat, rănit și el grav în accident, Florin Huluban a fost externat, dar este în ghips, deoarece a avut lovituri la cap și la spate.

În accidentul de la Cariera Roșiuța o persoană a murit iar alte 12 au fost rănite. Salariații CE Oltenia au fost sprijiniți cu sume cuprinse între 1000 și 2500 de lei, dar e greu de crezut că acești bani o să-i ajute să treacă peste chinurile intervențiilor chirugicale și durerile cauzate de lovituri, unii rămânând cu sechele pentru restul vieții.

Până acum, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj și CE Oltenia nu au anchetat la modul serios accidentul petrecut se pare din pricina problemelor tehnice ale camionului. 

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: