Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Înjunghiat de tatăl său

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci efectuează cercetări pentru a lămuri cauzele şi împrejurările exacte în care un tânăr de 22 de ani a fost agresat fizic, cu un cuţit, chiar de către tatăl acestuia.

Duminică seara, la ora 22:53, poliţiştii Postului de Poliţie Polovragi au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că B.C.I., de 22 de ani, din localitate a fost agresat de către tatăl său, B.I., de 48 de ani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci s-a stabilit că B.I., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat două lovituri de cuţit, în zona abdominală, fiului său, B.C.I. .

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe numele suspectului agresiunii a fost întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale să se stabilească încadrarea exactă a faptelor comise şi să fie dispuse măsuri prevăzute de Codul de procedură penală.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: