Înjunghiat în centrul orașului de un recidivist

Un individ de 25 de ani din Scoarța a ajuns după gratii după ce a înfipt briceagul într-un „dușman” de-al său, scandalul dintre cei doi având loc în centrul municipiului Târgu Jiu, în cursul nopții de duminică spre luni. Octavian Marius Lela a ținut să își impună punctul de vedere cu ajutorul unei arme albe, după ce a rezolvat problema el plecând de acolo ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Polițiștii l-au găsit în cele din urmă într-o garsonieră de pe Lotrului, Lela primind imediat ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Victima sa a avut viața pusă în pericol și, ca urmare, individul a fost acuzat de tentativă de omor, ieri fiind prezentat unei instanțe care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cazul este cercetat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, anchetatorii menționând că victima lui Lela va sta aproape trei săptămâni în spital pentru a-și reveni. „Din cercetările efectuate în cauză până în prezent rezultă că în noaptea de 24/25 august 2014 inculpatul a înjunghiat cu un briceag în zona pieptului pe partea vătămată P.C.R., producându-i acestuia o plagă înjunghiată toracică, în regiunea precordială, penetrantă, care a impus internarea de urgenţă la secţia de chirurgie şi necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale. Intensitatea loviturii a fost aplanată de reflexul de apărare cu mâna stângă al persoanei vătămate”, a menționat Parchetul.

Inculpatul Marius Octavian Lela este recidivist, el având la activ și alte condamnări, ultima dintre ele fiind pronunțată de instanțele de judecată chiar anul trecut în primăvară. Doi ani și 9 luni a primit acesta pedeapsă totală într-un dosar de lovire și alte violențe, dosar în care a fost condamnat să își despăgubească victima cu 4000 de lei. Anterior, individul fusese condamnat pentru furt, iar în trecut a fost audiat și ca martor într-un dosar de trafic de droguri. Din pedeapsa pe care a primit-o anul trecut ca recidivist a executat doar o parte din ea, în luna ianuarie a acestui an judecătorii acceptând o cerere a acestuia de liberare condiționată.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: