Primar: Începe asfaltarea drumului promis de trei mandate

Vești bune vin de la autoritățile locale din comuna gorjeană Bolboși, acolo unde se lucrează la infrastructura rutieră. Un drum din satul Valea, care nu a fost niciodată asfaltat, va fi modernizat până la toamnă, iar în satul Bălăcești se fac pietruiri până când se vor obține bani pentru asfaltare. Reparații se mai fac și pe alte trei sectoare de drum, acolo unde circulația se desfășoară cu dificultate.

Localnicii din cătunul Ursoița vor avea în sfârșit asfalt la poartă, după ani la rând în care au primit doar promisiuni. ”Lucrăm la drumuri, în special în satul Valea, cătunul Ursoița, acolo unde turnăm asfalt pe un drum de 800 de metri care nu a fost niciodată asfaltat, doar pietruit câteodată. Oamenii de aici au primit doar promisiuni de trei mandate încoace. Drumul este plin de gropi, când plouă apa curge pe drum pentru că nu sunt rigole. Acum o să avem și asfalt, facem și rigole betonate. Investiția este realizată cu bani de la bugetul local și prin GAL, cu o valoare de 600.000 de lei”, a precizat primarul de la Bolboși, Viorel Rotaru.

În paralel se lucrează și la pietruirea drumului din Satul Bălăcești, dar se fac reparații și pe alte drumuri comunale. ”În satul Bălăcești facem o pietruire și compactare pe un kilometru de drum, precum și rigole de scurgere, dar nu betonate. Investiția e cu bani de la bugetul local și ajunge la 230.000 de lei. Tot cu bani de la bugetul local facem și o reparație pe trei segmente din drumul Bolboși - Miclosu - Bolboasa - Bălăcești, pentru că asfaltul este foarte degradat, s-a rupt, există spărturi și remediem cu un covor asfaltic. Această lucrarea se ridică la 400.000 de lei”, a mai spus Viorel Rotaru.

Autoritățile din comuna Bolboși promit că până la toamnă aceste lucrări vor fi gata.

Vizualizări: 3,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: