Instituţia Prefectului nu ştie când vor fi distribuite alimentele

Instituţia Prefectului Gorj nu are habar când vor fi distribuite alimentele de la Uniunea Europeană şi nici nu a primit vreun document oficial de la Ministerul Fondurilor Europene privind returnarea cupoanelor de către cei care nu mai sunt eligibili pentru acest program. Iniţial, primăria Târgu Jiu a anunţat cetăţenii că aceste alimente urmează să fie distribuite după data de 16 noiembrie însă în momentul de faţă nu se cunoaşte nici măcar programul desfăşurării acestui proiect. Reprezentanţii Direcţiei Sociale din cadrul primăriei Târgu Jiu au declarat vineri că au înaintat o adresă Instituţiei Prefectului. „S-a făcut o adresă la Instituţia Prefectului prin care s-a solicitat să ne trimită calendarul distribuirii alimentelor de la Uniunea Europeană”, a declarat Alina Toader, reprezentant al Direcţiei Sociale Târgu Jiu.

Chiar dacă de anul acesta Instituţia Prefectului este direct răspunzătoare de buna desfăşurare a acestui program în judeţul Gorj, reprezentanţii instituţiei nu cunosc programul. „Nu ni s-a comunicat nimic cu privire la acest program”, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Gorj. Dacă instituţiile publice nu cunosc detaliile acestui program, primarii nici nu au habar de începerea distribuirii alimentelor. „Nu ştiu nimic, nici de cupoane, nici de alimente. Nu am primit nimic oficial”, a declarat primarul din Leleşti, Marian Rotaru.

Cupoanele privind distribuirea alimentelor au ajuns deja la mare parte din beneficiari însă o parte din ele vor trebui returnate pentru că au ajuns la gorjeni care nu mai sunt eligibili pentru acest program.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: