Instruire de mii de lei pentru angajaţi Consiliului Judeţean

Un număr de 125 de funcţionari publici din Gorj vor fi instruiţi cu aproximativ 50.000 lei, bani obţinuţi prin proiectul “Euro-strategie, euro-administraţie, euro-cetăţeni”. Tot prin intermediul acestui program, Consiliul Judeţean a achiziţionat aparatură de ultimă generaţie.

Iniţial, pentru pregătirea funcţionarilor era estimată suma de 79.500 lei, însă urma licitaţiei s-a adjudecat valoarea de 48.300 lei. Instruirea va fi făcută de către Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijloci Craiova. “Instruirea vizează un număr de 61 de funcţionari publici din mediul rural, 44 de angajaţii ai Consiliului Judeţean şi 20 de funcţionari publici de la instituţiile subordonate”, a declarat Claudia Giurgiulescu, directorul Direcţiei Cooperare şi Dezvoltarea Regională din cadrul Consiliului Judeţean Gorj.

Funcţionarii publici vor efectua cursurile pe o perioadă de 5 zile, câte 6 ore/zi. Proiectul are o valoare totală de 781.500 lei, iar 10% din această sumă a fost folosită pentru achiziţii. Astfel, Consiliul Judeţean Gorj s-a dotat cu 10 laptopuri, un video proiector cu ecran de protecţie, un aparat foto şi două aparate multifuncţionale.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: