INTERCEPTĂRI Bejinaru: Dau 100 de euro şi nu mă plouă, nu mă ninge!

Lăcătuşul de la Complexul Energetic Oltenia, trimis în judecată pentru trafic de persoane, a dezvăluit cum reuşea să lipsească de la serviciu. Din interceptările din dosar rezultă că Benoni Bejinaru îi spunea unui prieten că dacă ar vrea ar fi şef şi ar avea oameni în subordine, dar nu voia să stea în frig şi în ploaie prin carieră. El spune că ar fi dat şpagă 100 de euro pe lună, ceea ce înseamnă că o parte din salariu o dădea şefilor.

Bejinaru Aristică îi spune unui bărbat ”Băi băiatule, păi eu am terminat o facultate mă…Puteam să fiu șeful lui dacă vream…Și împingeam niște bani…Mă înțelegi? Da mie nu-mi place să…dai lui o sută de euro…sau două sute le iau prin vânt așa…ști? Și fără să mă stresez să stau pe acolo... Să mă plouă să mă ningă... Ştii? Și să am proști sub ordine dacă voiam. (...) Ai văzut vreun om bogat din muncă…te întreb? Păi munca este nevoia sărăciei. Cine muncește ori îi prost, ori nu gândește”, îi explica el.

Relaţii din care câştiga toată lumea exista între Benoni Bejinaru şi şefii din CE Oltenia. Că Bejinaru era protejat de şefi au confirmat şi procurorii DIICOT. „Deşi este angajat la UMC Roşiuţa din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pe postul de lăcătuş mecanic, cu program zilnic de 8 ore, inculpatul a făcut în aşa fel încât să intre în graţiile unor şefi şi persoane influente, prin acte de corupere ori plasarea de tinere pentru a întreţine raporturi sexuale cu aceştia, situaţie în care a fost favorizat să nu se prezinte mai deloc la serviciu“, precizau anchetatorii. De precizat ar fi că Bejinaru a negat tot timpul că ar fi plasat fete şefilor pentru a fi pontat.

În interceptări se mai arată că Bejinaru le făcea „publicitate“ fetelor pe care le obliga să se prostitueze. El este sunat de un bărbat care-i spune: ”Bă să mi-o dai bă și mie s-o lovesc și eu pe aia brunețică de ai zis tu. Liliana... Iuliana”. ”Da mă…da când ai veni. Când ai veni. Îi perversă femeia... am încercat… da îți fac eu manevră cumva. Îi perversă dă-o dracu… da e... senzații”, explică Bejinaru.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: