Interviu cu Valentin Lemnaru

Recenta achiziţie a celor de la Pandurii, atacantul Valentin Lemnaru speră să dea cât mai multe goluri în poarta adversarilor echipei de la Târgu-Jiu

Reporter: Ai avut evoluţii lăudabile la U Cluj, cum de ai ales să joci la Pandurii?

Valentin Lemnaru: Nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo, eu îmi doream să continui cu U Cluj, dar domnul Badea are alte opţiuni şi normal că a trebuit să plec. Mă bucur că am venit la o echipă unde m-a dorit antrenorul. Important pentru mine acum e să joc cât mai mult şi să ajut echipa şi să scăpăm de retrogradare. Asta până la vară şi după aceea mai vedem ce va fi mai departe.

Rep.: Pandurii e o echipă cu probleme mari în atac, de aceea ai ales să joci aici?

V.L.: Ştiam, dar nu neapărat de aceea am venit. La orice echipă e concurenţă pe toate posturile, cine e cel mai în formă o să joace şi o să ajute echipa. Eu de aceea am venit la Pandurii, să ajut echipa.

Rep.: Cum ţi se pare noua echipă la prima vedere, cunoşti pe cineva de aici?

V.L.: Sincer nu cunosc nici un jucător, dar din câte văd Pandurii e o echipă unită, băieţii îşi văd de treabă. Mă bucur că am venit într-un colectiv bun  pentru că e foarte important acest aspect. Am plecat dintr-un colectiv bun şi am venit în altul bun, iar asta e foarte bine pentru mine. Rămâne să avem rezultate bune împreună şi să scăpăm de retrogradare. Sper să marchez multe goluri şi la Pandurii până în vară.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: