Investiții la Spitalul Județean Târgu Jiu. Ce urmează!

Spitalul Județean din Târgu Jiu a pus la bătaie 350.000 de lei pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii şi modernizări la Spitalul „700“ de pe strada Progresului.

Spaţiile de primire-externare bolnavi, holul de la parter şi de de acces la Secţia Anatomie Patologică s-au schimbat semnificativ, inclusiv în zona lifturilor. Totul a fost vopsit, tâmplăria a fost reparată, iar caloriferele schimbate.

Urmează lucrări de reabilitare la Secția Pediatrie. ”Spre sfârșitul lunii ianuarie, vom demara lucrările de modernizare și reabilitare, în totalitate, a Secției Pediatrie. Spre sfârșitul lunii martie, va începe reabilitarea și modernizarea Secției Obstretică-Ginecologie, Cardiologie și Endocrinologie, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Pe Secția Pediatrie vor fi reabilitate grupurile sociale, vor fi montate noi ferestre și uși și va fi aplicat linoleum antistatic. Lucrările ar urma să înceapă într-o perioadă în care secția este foarte aglomerată. Chiar și așa, conducerea unității spune că nu va muta activitatea pe alt palier pe perioada desfășurării lucrărilor.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: