Învinşi într-un final de infarct

Pandurii au pierdut la Vaslui după un meci de infarct. Conduși cu 2 la 0, elevii lui Grigoraș au revenit superb, au egalat în minutul 92 dar au pierdut la faza imediat următoare.

Pandurii au arătat la Vaslui că nu degeaba sunt printre cei mai apreciați din prima ligă. Au jucat de la egal la egal cu una din echipele care fac treabă în Europa dar au fost lipsiţi şi de şansă.

Spectacol în Moldova...dar degeaba

Grigoraș a început surprinzător la Vaslui cu fiul său Alex în banda dreaptă și Maxim pe stânga. Sclipitorul Sânmărtean a inventat însă o pasă de manual pentru Buhăescu iar acesta l-a executat pe Mingote în minutul 19. Moldovenii au primit ajutor și de la arbitrul Robert Dumitru care a inventat un penalty la duelul dintre Voiculeț și Wesley în care gorjeanul a jucat mingea. A executat același brazilian Wesley și meciul părea decis. N-a fost însă de acord Nistor care a redus din diferență după o oră de joc cu un șut superb. Pandurii s-au întrecut apoi în ratări la poarta vasluienilor. Același Nistor a tras însă pe lângă iar cea mai mare șansă i-a aparținut tot lui Batin care a ratat ținta după ce îl driblase și pe Cerniauskas. Tot Batin s-a revanșat însă în chiar al doilea minut de prelungiri după ce s-a înălțat mai sus ca portarul lituanian și a egalat situația la doi. La fel ca la Târgu Mureș însă, pandurii s-au înecat la mal. La faza imediat următoare, gorjenii s-au văzut învinși la capătul unui corner la care un moldovean a prelungit mingea cu capul iar Balaur a înscris lejer din <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />6 metri. Un final crunt pentru gorjeni care au dat dovadă iar de lipsă de concentrare într-un moment cheie. Pandurii pierd astfel al doilea joc la rând iar presiunea începe să se simtă pe elevii lui Grigoraș care sunt obligați acum să bată Rapidul pe teren propriu în etapa următoare.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: