Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iohannis: Au scăzut șansele pentru anticipate

Președintele Klaus Iohannis a spus luni că au scăzut șansele pentru organizarea de alegeri anticipate. Mai mult, Iohannis a spus că șansele au scăzut sub 50%. "Avem nevoie de un nou legislativ care să ofere o nouă majoritate dispusă să susțină reforme indispensabile, nu putem continua cu situații de blocaj perpetue, cu guverne demise trrimestrial. Vedem că PSD-ului îi este frică să se întoarcă la popor și vrea să-i împiedice să facă treaba pe cei care au dovedit că vor", a spus președintele.

Declarația vine după ce Curtea Constituțională a României a admis sesizarea PSD şi a decis luni că există un conflict juridic între Parlament şi preşedinte în ceea ce priveşte nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară ca premier. Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să facă o nouă nominalizare de premier, argumentul Curţii fiind că desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru trebuie să aibă ca scop asigurarea coagulării unei majorităţi parlamentare în vederea formării unui nou Guvern.

Președintele Iohannis a evitat să spună dacă îl va nominaliza tot pe Orban, în cazul în care acesta va dori să formeze o majoritate. "Majoritățile se formează prin negocieri politice. Dacă și pe cine voi desemna – o să aflați când fac desemnarea", a spus Iohannis.

Vizualizări: 1,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: