Ion Călinoiu intervine în conflictul Weber-Tudor

Fostul preşedinte executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a comentat la un post de televiziune conflictul dintre deputatul Mihai Weber şi viceprimarul Adrian Tudor, cu privire la desemnarea viitorului candidat la Primăria Târgu Jiu.

Ion Călinoiu nu a înţeles cum de Weber a făcut public profilul candidatului, înainte ca publicul să stabilească ce vrea de la un candidat. „Profilul candidatului nu se face public, înainte de a fi testat prin mijloace sociologice”, a spus Ion Călinoiu la TV Sud.

Weber creionase public un profil de candidat care l-ar fi exclus pe Adrian Tudor, deşi acesta îşi doreşte să fie candidatul PSD Târgu Jiu în 2020. Cu toate acestea, Călinoiu nu vede un conflict între cei doi. „Mie nu mi se pare că e o dispută, dar dacă este ar trebui rezolvată în particular”, a spus Călinoiu.

Acesta se consideră în continuare membru al PSD, chiar dacă a candidat independent la ultimele alegeri parlamentare. „Nu am nici cerere de demisie, nici excludere din partid, aşa că nu văd rostul unei adeziuni”, a menţionat Călinoiu, asta deşi preşedintele formaţiunii, Florin Cârciumaru, a spus că o eventuală revenirea a lui Călinoiu în PSD se poate face doar cu acordul lui Dragnea.

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: