Mesajul lui Ponta pentru Guvernul „unui grup infracţional parazitar”

După ce s-a despărţit anul trecut de partidul a cărui cauză o pledează şi acum în faţa alegătorilor, Victor Ponta a avut ocazia luni să nu voteze un Guvern propus de PSD. A şi recunoscut-o public, mai ales că la şedinţa de învestire în funcţie a avut ocazia să vorbească în numele grupului parlamentarilor neafiliaţi, adică a celor fără de partid, deşi el este la Pro România, o formaţiune care nu a participat la alegerile din 2016. Înaintea deputatului de Gorj luase cuvântul Traian Băsescu, aşa că Ponta a găsit un public deja încălzit în sala de şedinţe, venindu-i ca o mănuşă discursul pe care avea să îl rostească.

„După momentul de stand-up la care aţi participat mai devreme (n.r. – referire la discursul lui Traian Băsescu), aş vrea să vă mulţumesc şi eu că participăm împreună la învestirea semestrială a Guvernului Dăncilă. Domnul Dragnea le-a urat succes şi domnului Cioloş, şi domnului Grindeanu, şi domnului Tudose, până şi mie mi-a urat succes, la fel cum astăzi îi urează succes doamnei Viorica Dăncilă”, a declarat Victor Ponta de la Tribuna Parlamentului.

Fostul premier şi-a încheiat discursul în felul următor: „Vreau să vă urez succes, la fel cum vă urează şi domnul Liviu Dragnea”. (G.I.)

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: