Primarul Jianu, ameninţat de Petrescu. „Ciocu’ mic, nu ai voie să vorbeşti”

Scandalurile par să nu se mai termine la Motru. Mai nou, primarul Gigel Jianu are divergenţe cu Ilie Petrescu, consilier local PSRo. Jianu a plecat de la şedinţa de Consiliu Local, afirmând că a fost ameninţat de către Petrescu. Cel acuzat spune că s-a revoltat pentru că primarul nu l-a lăsat să vorbească.

Scandalul a pornit de la proiectul iniţiat de consilierii liberali cu privire la evaluarea performanţelor profesionale ale secretarei municipiului Motru, Gina Stroescu. „S-a încercat introducerea pe ordinea de zi, în regim de urgenţă, unui alt proiect iniţiat de Morega, Petrescu şi Sanda, tot pentru evaluarea secretarei, dar în care dădeau şi un calificativ. Şi de aici au început discuţiile. Îi dăduseră calificativul extraordinar de bine. Am plecat de la şedinţă, nu din cauza asta, pentru că m-a deranjat foarte tare atitudinea domnului Petrescu. A vorbit foarte urât, m-a ameninţat, a vorbit murdar şi n-am putut să accept. M-a ameninţat că nu o să mai stau mult la primărie. Mi-a zis «Ciocu’ mic, că tu nu ai voie să vorbeşti în consiliu». Nici nu mai ştiu cum m-a făcut”, a explicat primarul Gigel Jianu.   

Ilie Petrescu spune că a reacţionat pentru că primarul nu îl lăsa să vorbească în cadrul şedinţei. „Cu ce l-am ameninţat? Eu nu am spus că nu va fi primar. E primar în funcţie prin greşeală. I-am spus că este un individ. Individul, dacă ne ducem la DEX, înseamnă o persoană necunoscută, un tip din acesta, care n-are atâta valoare. Atâta i-am zis, un individ, dacă ai comportamentul acesta, dar el are probleme psihice, e bolnav”, a comentat Ilie Petrescu.   

ŞEDINŢĂ

Proiectele care urmau să fie supuse aprobării consilierilor locali în şedinţa de joi vor fi repuse spre aprobare în şedinţa extraordinară a Consiliului Local programată pentru miercuri, 31 ianuarie.

Vizualizări: 2,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: