Ion Cupă, alături de victimele exploziei de la Bumbeşti Jiu

O explozie puternică a avut loc într-un bloc din Bumbeşti Jiu, ca urmare a unei acumulari de gaze de la un apartament situat la parter. Nu mai putin de 8 locuinţe au fost afectate şi, pentru siguranţa locatarilor, întregul bloc a fost evacuat.

În urma producerii acestei explozii 5 persoane au fost rănite şi una dintre ele a fost transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Ion Cupă s-a deplasat la faţa locului pentru a constata cele întâmplate şi pentru a sprijini familiile afectate de explozie cu cele de trebuinţă pentru a trece mai uşor prin aceste momente grele.

Domnul Ion Cupă nu s-a prezentat în calitatea sa oficială, pentru a nu se interpreta totul în mod tendenţios, ci a lăsat membrii staff-ului său să se ocupe cu ajutorarea familiilor afectate de această gravă explozie.

În urma discuţiilor pe care membrii staff-ului său le va avea cu cei afectaţi de deflagraţie, va fi realizată o listă de necesităţi cărora domnul Ion Cupă le va asigura suportul financiar în limita posibilităţilor de care dispune, pentru a se asigura astfel că lucrurile vor merge pe calea cea bună.

Biroul de presa

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: