Ion Iordache - Concediu cu familia la Paradisul Acvatic

Ion Iordache, primarul oraşului Turceni, va intra de astăzi în concediu pentru o săptămână. Planurile sunt deja făcute, astfel încât primarul va profita de câteva zile libere pentru a-şi duce copiii la Paradisul Acvatic din Braşov. Tată a patru copiii, primarul le-a făcut program pe vara asta, cei mari sunt în tabără la mare cu şcoala, iar cei mici vor merge cu el la Braşov.

Om înainte de toate, primarul Ion Iordache va profita din plin de cele şapte zile de concediu pe care a ales să le petreacă într-o locaţie acvatică. Primarul spune că şi-a dorit dintotdeauna să meargă la Braşov nu pentru el, cât pentru cei mici. „Cei mari, de 15 şi 14 ani sunt la Năvodari, cu şcoala, pe cei mici, amândoi de nouă ani, o să-i iau cu mine la Aqualand-ul din Braşov. O să-i duc şi la Bran, şi la Peleş, la salină. Vreau să petrec mai mult timp cu ei să recompensez din zilele pe care le petrec în primărie”, a declarat Ion Iordache.

Primarul din Turceni a devenit tată şi pentru cei doi copii ai fratelui său care a decedat într-un accident cu ceva timp în urmă. „Am trei băieţi şi o fată. De fapt, sunt tată şi pentru copiii fratelui meu care nu mai este”, a adăugat Iordache.

Pasionat de vânătoarea de fazani

Pasionat mai mult de vânătoare decât de pescuit, primarul Iordache spune că se luptă în prezent pentru dezvoltarea fondului de vânătoare din Turceni. Preferă vânătoarea de fazani şi iepuri, fiind şi un adept al cărnii de vânat. „Mă interesează să dezvolt fondul de vânătoare de aici de la Turceni, să avem şi noi mai mult vânat. Sigur că am mers şi eu la vânat, prefer vânătoarea de fazani şi iepuri şi sigur că şi mănânc”, a precizat primarul Iordache.

Ca orice vânător, primarul are în dotare nu mai puţin de cinci puşti de vânătoare.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: