Ion Iordache, politică alături de prieteni. „Nu pot să stau deoparte”

Fostul primar din Turceni, omul de afaceri Ion Iordache, vrea să se implice în politică, alături de prieteni. Printre aceştia, primarii din Rovinari şi Bustuchin, Robert Filip şi Ion Ciocea. Iordache evită să spună dacă proiectul politic presupune preluarea ALDE Gorj sau un proiect nou, însă recunoaşte că se va implica. O discuţie va fi imediat ce se întorc partenerii săi din concediu, a spus Iordache la Radio Infinit. ALDE Gorj este condus acum de europarlamentarul Norica Nicolai, mandatată să pună la punct organizaţia din Gorj.

Reporter: Aţi făcut cumva pasul?

Ion Iordache: Nu am discutat nimic cu nimeni. Toată lumea e în concediu, aşteptăm să vină lumea din concediu şi o să avem o discuţie.

Rep.: Cu liderii ALDE, cu Norica Nicolai. Cu cine?

I.I.: Nu... Cu prietenii din judeţ, care am vrea să ne implicăm în politică.

Rep.: Primarii Robert Filip, Ion Ciocea...

I.I.: Exact. Şi alţii.

Rep.: Am auzit persoane care au avansat numele dvs. pentru preşedinţia ALDE Gorj.

I.I.: V-am spus că nu am discutat concret despre un proiect.

Rep.: Nu ar fi exclus?

I.I.: În momentul în care mă voi implica, voi merge până la capăt, implicare totală. Cred că este momentul pentru oamenii care au demonstrat şi care au bună intenţie să se implice. E nevoie şi în politică de oameni care ştiu să dea direcţii, nu să facă act de prezenţă.

Rep.: A fost la Turceni europarlamentarul Norica Nicolai. V-aţi întâlnit?

I.I.: Nu am avut, nu am ştiut, nu o cunosc. Nu am vorbit niciodată cu dumneaei.

Rep.: Spunea că vrea un lider adevărat la ALDE Gorj.

I.I.: Pe mine nu mă interesează să ocup o funcţie sau carieră în politică, mă interesează să intru într-o echipă care vrea să construiască, să creeze ceva, să dea direcţii, să facă lucruri care pot să aducă plus valoare judeţului.

Rep.: Vă vedeţi implicat în alegerile locale din 2020?

I.I.: Probabil că voi fi implicat, mă voi implica, pentru că aşa sunt eu. Nu pot să stau deoparte. Sunt oameni care au încredere în mine şi care mă vor împinge să mă implic în perioadele acelea.

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: