Ion Răuţ, director al Direcţiei de Pază de la 1 iunie

Ion Răuţ, directorul de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia, va conduce Direcţia de Pază începând cu data de 1 iunie. Numirea acestuia s-a aprobat în şedinţa de Directorat de vineri. Managerul Laurenţiu Ciurel spune că încă nu s-a luat o decizie referitoare la persoana care îi va ocupa locul lui Răuţ. Printre cei vehiculaţi pentru această funcţie se află şi Cosmin Popescu. Un alt nume este al Valentinei Trofin, soţia fostului lider de sindicat de la Turceni.

Direcţia de Pază va deveni funcţională începând cu data de 1 iunie. Ciurel dă asigurări că nu se vor diminua salariile celor care vor lucra în cadrul Direcţiei de Pază. „Există decizia formării Direcţiei de Pază la un directorat mai vechi, dar n-a avut numire pe ea. Problema este că încercăm să mişcăm lucrurile cu 1 iunie, să avem această direcţie în care nu va pierde nimeni din salariu, nu va fi nimeni externalizat. Lucrurile se pare că merg greu”, a declarat Laurenţiu Ciurel. Managerul Complexului Energetic Oltenia spune că, de câteva luni, a purtat discuţii cu Ion Răuţ pentru a prelua funcţia de director. „Din luna februarie- martie am vorbit cu domnul Răuţ în acest sens pentru că mi se pare cel mai pregătit pentru ocuparea acestei funcţii. I-am spus că după ce se termină partea de organizare el va fi cel care va ocupa acel post. Nu a comentat nimic, nu e nici un fel de problemă, va fi tot director”, a menţionat Ciurel.

Acesta nu a dezvăluit numele persoanei care va ocupa funcţia de director de Resurse Umane în locul lui Răuţ, însă nu a dezminţit nici zvonurile referitoare la numele celor pe care administraţia îi are în vedere. „Se zvonesc multe, am auzit de doamna Trofin, de doamna Slăvulete, de domnul Cosmin Popescu. Îi avem în analiză pe toţi aceştia, sigur că da. Va fi însă o decizie pe care o va lua directoratul. Avem un Comitet de Avansare şi Promovare în cadrul Consiliului de Supraveghere. În acel Comitet se vor analiza  CV-uri, eu nu pot face chiar orice. Nu pot să decid eu pe cineva, e o decizie colectivă”, spune Laurenţiu Ciurel.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: