Ion Tudor, reclamat pentru salariul mare al fiului

Angajaţii de la Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu s-au revoltat după ce compania a majorat salariul fiului directorului Ion Tudor. Aceştia spun despre Cristi Tudor că nu are decât studii medii şi că acum câştigă mai mulţi bani decât alţi angajaţi ai SDN Târgu Jiu cu studii superioare. Atât Ion Tudor cât şi fiul acestuia spun că salariul este unul meritat, date fiind condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea. Angajaţii nemulţumiţi au semnat o petiţie pe care au adresat-o Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) prin care şi-au exprimat nemulţumirea. 

Salariul lui Cristi Tudor a fost majorat substanţial în urmă cu puţin timp, lucru ce a creat nemulţumiri în rândul unor salariaţi care prestează activitate pentru  Sucursala de Drumuri Naţionale Târgu Jiu. Cei nemulţumiţi au semnat o petiţie, spunând despre Cristi Tudor că a ajuns să câştige un salariu mai mare decât mulţi dintre colegii săi care au studii superioare. Directorul SDN Târgu Jiu, Ion Tudor, spune că fiul său merită aceşti bani pentru că lucrează în condiţii vitrege, în vârf de munte, şi că decizia de majorare a salariului acestuia a venit de la direcţia regională, nu urmare a unui ordin dat de el. „N-are nicio legătură că este fiul meu, nu eu fac salariile, nu eu stabilesc. Am ingineri care din păcate au salariul mare şi nu îl justifică. Dar am şi ingineri care au salariu mic şi muncesc foarte mult. Nu numai fiului meu i s-a mărit salariul cu această ocazie. La nivel de regională au mai fost salarii mărite, dar să nu uităm că cel care este zilnic şi pe şantier, zilnic cu reprezentanţii companiei şi cel care a fost tot timpul în vârful muntelui fie sâmbătă, fie duminică, şi pe viscol, şi  la Rânca, în zăpadă până la brâu, a fost Cristi”, a declarat Ion Tudor, directorul SDN Târgu Jiu.    

Acelaşi lucru spune şi Cristi Tudor. Acesta prestează activitate de tehnician în cadrul unităţii. „Fiecare este plătit după munca prestată conform Codului Muncii. Nu depăşesc grila care e în Contractul Colectiv de Muncă. Sunt în grila de salarizare. Dacă aşa a hotărât conducerea companiei, eu nu mă pot opune, fiindcă mi-au fost date atribuţiuni în plus faţă de cele iniţiale. Nemulţumirea colegilor mei pleacă de la invidie”, a comentat Cristi Tudor.  

Ion Tudor spune că salariaţii nu au ştiut ce semnează

Mai mult, Ion Tudor, spune că mulţi dintre salariaţi  au ştiut că semnează o solicitare de majorare a salariului, nu o petiţie împotriva fiului său. „Este un gest lipsit de colegialitate şi chiar îmi pun întrebarea dacă nu cumva un pic de indisciplină. Vreau să vă spun că cei care au semnat deja sunt foarte contrariaţi pentru că li s-a spus: haideţi să semnaţi repede, ca să vi se mărească salariile!. Petiţia a fost făcută pe două pe două foi. Pe prima pagină scrie ceva, iar salariaţii n-au citit ce scrie în petiţie, ba mai mult, sunt salariaţi care nu îşi recunosc semnătura. Sunt colegi care spun că li s-a băgat sub nas această hârtie (...) Acea primă parte, oamenii care au semnat-o spun că n-au văzut-o”, a precizat Ion Tudor, adăugând că „am găsit aici la secţie un grup care a crezut că a împărăţit lumea, că drumurile sunt ale lor şi numai ei au dreptul să facă, să vorbească, să conducă, să dirijeze”.

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: