Ionel Ilie: Nu ştiu nimic despre Klaus Leiders

Directorul general al CE Oltenia, nu exclude posibilitatea ca la conducerea CE Oltenia să vină alte persoane. Ionel Ilie a făcut referire la neamțul Klaus Leiders, despre care ştie doar că este german. "Nu știu exact decât că este un cetățean de origine germană", a explicat managerul CE Oltenia. Acesta îşi începe activitatea pe 6 august.

Ionel Ilie evită să discute despre solicitarea Consiliului de Supraveghere, aceea de a-şi depune mandatul tot Directoratul. El vorbeşte despre schimbări în conducere, dar spune că acestea vor fi cauzate de selecţia unui nou Consiliu de Supraveghere şi Directorat, pe OUG 109. A vorbit și despre numirea nemțului Leiders în Directoratul CE Oltenia. "În Directorat, acum nu mai este niciun secret, domnului Adrian Teodorescu îi încetează peste două zile contractul de mandat, pe 5 august. Am înțeles că va veni o altă persoană, n-am fost întrebat, nu știu exact decât că este un cetățean de origine germană, nu știu ce pregătire are, nu știu de ce direcție sau divizie se va ocupa. Este problema Consiliului de Supraveghere. De asta spun că este posibil să fie o altă conducere iar, așa cum am mai spus, contractul meu de mandat nu are un termen precizat. Pot să fiu înlocuit mâine", a declarat Ionel Ilie, managerul CE Oltenia.    

CE Oltenia a scos la concurs, din nou, postul de director al Diviziei Energetice, post ocupat interimar de Ionel Ilie. Şeful companiei spune că mai este valabilă candidatura sa. "Mi-am depus candidatura în februarie. Este valabilă. Dacă am depus-o acolo speram să fiu nominalizat. Dacă nu speram, nu o depuneam. Este problema viitorului Consiliu de Supraveghere, problema acționarului. Nu a mea. Nu știu dacă sunt pe listă scurtă, sau lungă, nu m-a interesat. Am fost testat, am fost intervievat, nici nu mai țin minte cât a trecut de atunci", a mai spus Ionel Ilie.   

Vizualizări: 3,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: