Iordache a depus solicitare pentru turnul de la CET

Senatorul Ion Iordache a depus solicitare la primăria Târgu Jiu pentru a afla condițiile de preluare a turnului de la CET. Primarul Marcel Romanescu, candidat pentru un nou mandat, anunță ca primăria nu va putea face vreodată ceva pentru a valorifica turnul. 

PNL Gorj a făcut o simulare cu privire la felul în care ar fi transformat turnul si zona din împrejurimi. Crede ca acolo pot fi restaurante care vor avea o priveliște inedită. Romanescu spune ca pentru a fi realizat ce apare în simulările făcute de Iulian Popescu si Ion Iordache depășește 20 de milioane de euro.


„Au depus o solicitare sa spunem care sunt condițiile pentru preluarea terenului  3.500 de mp si a turnului. Astăzi am transmis răspunsul către dl Ion Iordache. Terenul este în domeniul public si poate fi concesionat în urma unei licitații, turnul de asemenea poate fi concesionat sau achiziționat. Le solicitam sa facă oficial o adresa către primăria Târgu Jiu sa spună si suma pe care și-ar dori sa o investească potențiali investitori”. 

Romanescu a mai spus ca primăria nu ar putea face aceasta investiție, pe care o evaluează la peste 20 de milioane de euro. El a mai spus ca sunt șanse de reușite de transformare a turnului de 2%.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 2,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: