Vrea să redeschidă cariera de la Roșia de Amaradia

Ion Iordache, candidatul PNL Gorj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, spune că o să redeschidă cariera de la Roșia de Amaradia, dacă va câștiga alegerile de pe 9 iunie. 

Senatorul a publicat un video pe platformele de socializare, în care prezintă starea Carierei Seciuri.

Liberalul afirmă că există lignit la suprafață, care poate fi exploatat ușor.

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să fie de acord și este în avantajul dumnealor să le predea pentru că în momentul de față le produc cheltuieli, iar ei nu le mai iau incluse în planurile de dezvoltare. În momentul în care o unitate de stat are obiective pe teritoriul unui județ, a unei localități, prima prioritate este să le predea administrației publice pentru a le pune în valoare atunci când ei nu le mai folosesc. Acolo cărbunele este la suprafață, este o cantitate care este oficial în documente și poate fi exploatată foarte ușor. Nici măcar nu este nevoie de acele utilaje pe care le-au folosit până acum. Merge cu utilajele clasice”, a transmis Ion Iordache la Radio Infinit.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21200012

Vizualizări: 1,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: