Iordache crede că noul ministru îi va da bani pentru Aqua Park

Primarul din Turceni, Ion Iordache, vede plecarea ministrului Elena Udrea de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului ca o nouă șansă în construirea unui Aqua Park în oraș. Deși încă nu a primit răspuns la contestația depusă este sigur că se află pe drumul cel bun. Iordache a declarat cu ceva timp în urmă că proiectul său, care s-ar ridica la o valoare de 2,5 milioane de euro nu a fost aprobat de Ministerul Dezvoltării pentru că nu se dorea ca acești bani să ajungă la Turceni. În locul ministrului Elena Udrea a fost numit Cristian Petrescu.

”Mă bucur pentru asta și sper să vină altcineva care vede lucrurile în alt fel”, menționează Ion Iordache. Edilul menționează că a depus contestație în legătură cu construirea parcului de agrement atât la Craiova, cât și la București, acolo unde proiectul depus de acesta s-a blocat. ”Prin Agenția de la Craiova a trecut totul. Am depus totul, s-a evaluat, însă s-a luat decizia să mai treacă o dată și prin filtrul evaluatorilor de la Minister. Lor li se părea că se fac cărțile în altă parte”, menționează acesta. Edilul spune că săptămâna viitoare va merge la Craiova, la Agenția de Dezvoltare Regională, unde va avea loc o ședință și unde va pune problema dezvoltării acestui proiect în orașul Turceni. ”Voi merge cu președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, și cu primarul din Bustuchin la o ședință la Craiova, unde se va discuta despre bugetul pe anul acesta, stadiul implementării proiectelor și despre noua structură a programelor derulate din 2014. Noi suntem membrii în consiliul acestei agenții, care funcționează precum un consiliu local, iar acolo o să ridic și problema contestației pe care am făcut-o în legătură cu acest proiect”, spune Ion Iordache din Turceni.

ȘTRAND

Dacă nici de această dată nu merge treaba și nu se va da drumul la proiect, se pare că primarul Iordache va realiza până la urmă pentru locuitorii din Turceni un ștand. În acest fel acesta crede că nevoile tinerilor ar fi satisfăcute. Cel mai probabil bazinul va fi realizat din bugetul local al orașului. Pentru a-și îndeplini acest vis primarul ar fi dispus să facă și credite bancare.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: