Iordache: În septembrie luăm decizia în privinţa Partidului Primarilor

Fostul primar Ion Iordache a declarat că ar obţine 75% într-o competiţie cu primarul Dumitru Gîlceavă pentru Primăria Turceni. Afirmaţia a venit după ce copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că Gîlceavă are şanse să câştige. Cât despre Partidul Primarilor, Iordache nu mai pare aşa sigur că formaţiunea politică va fi înfiinţată. Iordache a spus la Radio Infinit că dacă va candida o va face din partea unui partid local.

Reporter: Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susţine că Dumitru Gîlceavă ar avea şase să câştige Primăria Turceni într-o competiţie cu dvs.

Ion Iordache: Nu v-aţi obişnuit cu el, vorbeşte şi el.

Rep.: Pe ce se bazează când spune aceste lucruri?

I.I.: Probabil să le dea curaj. Să-şi dea curaj singuri, pentru că oricum când or să vadă cei de la centru ce rezultate va avea în Gorj la locale îl trimit acasă. Sau îl trimit înapoi la PSD. El ştie treaba asta.

Rep.: Credeţi că PNL va scoate un scor prost sub conducerea lui Dan Vîlceanu şi a lui Tudor Barbu?

I.I.: Sunt convins. Pentru că ei nu înţeleg ce înseamnă. El a ştiut să piardă, nu a ştiut cum e să câştigi voturi. Voturi se fac cu oameni cu valoare în care au oamenii încredere. Obiectivul pe care-l au ei, să aibă certitudinile de a fi în capul listei la alegerile parlamentare, e departe. O să-şi dea semna că au greşit.

Rep.: Alegerile vor reprezenta un examen pentru PNL Gorj?

I.I.: Un examen pe care 100% îl vor pierde, îl vor rata. Şi nu vorbesc prostii de regulă. Iar la Turceni voi avea 75% în situaţia în care voi candida. Sunt în stare să pun pariu acum cu oricine, pe orice.

Rep.: Partidul Primarilor când va fi înfiinţat?

I.I.: Luăm decizia în septembrie, acum sunt oamenii plecaţi în concediu, să discute între ei.

Rep.: Aţi mai vorbit cu primarii?

I.I.: Nu am mai vorbit că nu a fost cazul. Nu e proiectul meu, ci al oamenilor care vor să facă o altfel de mişcare. Dacă vor să facă, eu sunt interesat. Dacă sunt mai mulţi facem, dacă nu, rămâne aşa.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: