Iordache s-ar putea antrena cu o echipă de juniori

Mijlocaşul Ilie Iordache a sosit ieri la Târgu Jiu pentru a discuta cu conducerea clubului gorjean asupra situaţiei sale contractuale. Jucătorul nu a fost declarat liber de contract de către Camera Naţională pentru soluţionarea Litigiilor , el fiind în continuare fotbalist al clubului Pandurii Târgu Jiu dar pus pe lista de transfer pentru a-şi căuta o altă echipă. Iordache poate pleca la o altă echipă doar dacă aceasta achită datoria pe care Pandurii o are de plătit către Dinamo, de 500 000 de euro. Jucătorul cere acum să de pregătească tot cu Pandurii considerând suma de transfer mult prea mare pentru a se putea transfera. Iordache refuză să meargă la echipa satelit, o altă variantă fiind antrenamentele cu o echipă de juniori.

Măsura de a-l exclude din lot pe Ilie Iordache a fost luată din cantonamentul din Antalya de către preşedintele Marin Condescu, după ce a aflat că Iordache a depus, fiind în cantonament cu Pandurii, încă un memoriu împotriva clubului gorjean. Ieri Ilie Iordache a venit la Târgu Jiu împreună cu impresarul său Florin Manea pentru a fi  primit de preşedintele clubului care însă nu a avut timp pentru această întâlnire. Preşedintele Marin Condescu a precizat că Iordache este, conform deciziei date de comisiile FRF,  tot jucător al clubului Pandurii, dar nu are voie să se mai pregătească cu echipa pentru că el a dorit să fie lăsat liber de contract. Pentru transferul său oficialul a declarat că aşteaptă acum echipele interesate la negocieri: „Iordache este jucătorul Pandurilor, comisia a dat decizia normală pentru că clubul Pandurii s-a ţinut de cuvânt în raporturile contractuale cu el. Aşteptăm echipele care îl vor  să vină să negociem acum cu ele. Suntem dispuşi să-l cedăm oricărui club care va oferi suma de 500.000 de euro pentru el”.  Jucătorul a precizat că nu s-a mai pregătit în această perioadă cu altă echipă şi că vrea să revină la antrenamente cu echipa el fiind jucător al celor de la Pandurii: „Nu mi-am găsit echipă şi nu am unde să plec acum, eu vreau să mă antrenez cu echipa în continuare. Nu m-am mai pregătit cu nici o altă echipă în această perioadă pentru că nici nu cred că am voie, eu sunt jucător la Pandurii şi mi s-a dat o hârtie prin care pot doar să negociez cu un alt club un eventual transfer.” Iordache spune că nu are nici o ofertă concretă şi că plecarea sa la Rapid a fost doar un zvon: „N-am primit oferte şi nici nu e adevărat că m-au vrut cei de la Rapid sau că am semnat deja cu ei cum s-a scris. Aş vrea să mă lase să plec liber de contract dar mi s-a spus că cer pe mine 500 000 de euro cât au de dat la Dinamo iar în condiţiile astea nu mă ia nimeni. Aşa că vreau să vin să mă antrenez cu Pandurii în continuare.”

Antrenorul Sorin Cârţu a refuzat să discute despre acest subiect, tehnicianul precizând doar că Iordache are calităţi dar şi defecte iar el se supune politicii clubului.

„Despre Iordache nu vreau să discut. E un subiect pe care nu vreau acum să-l comentez. Iordache are şi calităţi dar şi defecte, nu face faza dublă, are dispariţii din joc dar asta se poate compensa cu alte calităţi. Dar nu eu decid aici şi nu este nimic după mine, aici e o politică a clubului şi aşa am gândit şi eu că antrenorul trebuie să facă politica clubului unde este angajat. Au fost probleme cu Iordache şi înainte de a se pleca acolo şi când el a plecat de acolo şi eu nu m-am implicat. Pentru că au fost probleme între club şi Iordache.”

Sorin Cârţu – antrenor Pandurii

Iordache a pierdut la CNS

Clubul Pandurii Târgu Jiu a remis ieri un comunicat pe site-ul oficial prin care se aratăcă memoriul depus de Ilie Iordache a fost respins de Camera pentru Soluţionarea Litigiilor: „Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a respins ca neîntemeiat memoriul depus de jucătorul Ilie Iordache împotriva clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Jucătorul rămâne al clubului Pandurii Târgu Jiu comisia stabilind că clubul Pandurii şi-a onorat toate datoriile faţă de jucător, prevăzute în convenţia civilă încheiată între cele două părţi”.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: