Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iordănescu dă un ultimatum Stelei

Antrenorul Pandurii, Edi Iordănescu, transmite Stelei că dacă nu se hotărăşte repede în privinţa transferului lui Ionuţ Neagu la Pandurii nu va mai fi interesat. „Neagu este un jucător pe care mi-l doresc, despre care cred că poate mult mai mult decât a arătat in ultima perioadă, însă dacă Steaua nu ia o decizie în următoarele 2-3 zile, nu mai reprezintă interes pentru că Pandurii nu mai poate aştepta“, a scris acesta pe Facebook.

Preşedintele executiv al Pandurii, Narcis Răducan, a explicat stadiul negocierilor pentru transferul lui Ionuţ Neagu. „Am solicitat un împrumut, cu opţiune de cumpărare. Am discutat cu el si avem un acord, dar depinde de Steaua. Deocamdată Steaua nu vrea sa-l dea, urmează să mai discutăm", a declarat Narcis Răducan la Dolce Sport. (A.P.)

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: