Iordănescu: Întâlnim o echipă imprevizibilă

Pandurii Târgu Jiu merge să ia cele trei puncte de pe Stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, unde întâlneşte, pe 8 august, Petrolul Ploieşti. Antrenorul Edward Iordănescu a declarat în conferinţa de presă dinaintea meciului că echipa are un moral bun după rezultatul pozitiv cu CSMS Iaşi, dar a solicitat jucătorilor „concentrare maximă“.

Edi Iordănescu a declarat că Pandurii trebuie să demonstreze că este pregătită să se bată cu o echipă imprevizibilă precum Petrolul. Punctele obţinute la CSMS Iaşi îi dau încredere, însă le cere jucătorilor să se concentreze. "Trebuie să demonstrăm că la ora jocului suntem pregătiți să ne batem pentru punctele puse în joc și să le și obținem. Întâlnim o echipă care a arătat și lucruri pozitive, o echipă care a arătat și forță, nu este ușor să revii în 10 oameni, ce s-a întâmplat la Chiajna a arătat forță, au avut tărie și nu au cedat. (...) E o echipă care poate să fie imprevizibilă și trebuie să fim foarte atenți în pregătirea jocului și cum gestionăm momentele din joc. E o echipă agresivă, a avut contacte agresive, îmi doresc să fie gestionate aceste contacte și să nu fie permise peste ceea ce spune regulamentul. Noi venim după un rezultat pozitiv, cu momente de joc bun, însă nu suntem la nivelul pe care mi-l doresc, echipa poate să mai progreseze. (...) Ne dă încredere ultimul rezultat, ne dă speranță pentru viitor, însă trebuie să avem continuitate în rezultate pozitive", a precizat Edi Iordănescu.

Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii, crede mai mult în victorie. El spune că Petrolul nu mai este echipa foarte bună din sezon, astfel că vede un meci echilibrat la Ploieşti.

OBIECTIV

Tehnicianul Edi Iordănescu are drept obiectiv calificarea în play-off. El spune că în iarnă jucătorii care nu au făcut faţă solicitărilor vor pleca. Iordănescu nu este interesat de simpla prezenţă în play-off, ci de jocurile pe care le va face. Pandurii este pe locul 4 în clasament după patru etape. 

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: