Iordănescu: Ne îndepărtăm de locul al doilea

Pandurii Tg. Jiu a obţinut doar o remiză pe teren propriu în faţa lui Dinamo, scor 0-0. Gorjenii termină sezonul fără vreo victorie în faţa formaţiei din Ştefan cel Mare. Cele două echipe s-au întâlnit de şase ori în actuala stagiune - de patru ori în campionat, o dată în Cupa Ligii şi o dată în Cupa României. Alb-roşiii s-au impus de trei ori, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate.

Edi Iordănescu dă vina pe ghinion. "I-am şi reproşat lui Mircea Rednic că anul ăsta m-a îmbolnăvit. Nu contest valoarea lui Dinamo, dar cred că anul ăsta a fost şi multă neşansă. În sezonul regulat, în tur, aici, am primit gol în minutul 94. La Bucureşti, la fel, în minutul 92", şi-a amintit tehnicianul gorjenilor. Iordănescu jr. crede că elevii săi au fost aproape de un succes duminică seară şi că l-ar fi meritat, după aspectul jocului.
În urma rezultatului de la Severin, şansele gorjenilor de a se clasa pe locul 2 la finalul campionatului sunt minime. Cu două jocuri rămase de disputat, Steaua are un avans de 4 puncte faţă de Pandurii şi Dinamo. "Ne îndepărtăm de locul 2, dar mai sunt două jocuri şi ţinem capul sus. A fost un sezon extraordinar. În ultimele două jocuri încercăm să dăm totul, la Bucureşti şi cu Astra", a spus Iordănescu.
Duminică, 1 mai, urmează meciul Steaua – Pandurii, iar în ultima etapă Pandurii joacă tocmai împotriva echipei lui Șumudică. “Speranța moare ultima. Încercăm să luăm punctele cu Steaua, iar apoi, cu Astra, sperăm să fie campioană până atunci și să putem aborda altfel acel joc.”, a spus Hora. Întrebat dacă, printr-un succes împotriva Stelei, echipa sa ar da campionatul Astrei, golgheterul Ligii 1 a răspuns: “Îl dăm? Nu. Îl câștigă ei! Acum ce să facem, să ne dăm la o parte pentru că jucăm cu Steaua? Nu! Mergem să câștigăm”.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: