iPhoane, ai parte

S-a lansat iPhone 5 și, brusc, viața tinerilor și a cocalarilor de orice vârstă a căpătat un nou sens. Cu toții au un nou vis, un țel suprem și unic: să-și cumpere bijuteria. În perioada imediat următoare piața românească va cunoaște o nesperată revigorare: se vor face credite, se vor vinde mașini, poate chiar case, se vor despărți cupluri care nu-și vor mai permite să iasă în oraș, se va mânca mai multă mămăligă goală și infracționalitatea va exploda. Nu contează că nu avem bani, nu contează că avem deja iPhone 4S care face 95% din lucrurile pe care le face ăsta (iar restul de 5% oricum nu ne interesează). Îl vrem p'ăla nou!

Atât de mare e cererea pentru aifoane încât nu m-aș mira ca în curând Apple să vină cu o versiune low cost a iPhone Cinci-ului, special pentru bugetari și pensionari: iPhone Canci. Săracii de ce n-ar avea? Ce, ei nu sunt oameni? Nu merită și ei minimul de la viață, cel puțin? Un iPhone de ultimă generație, să aibă ce scoate din buzunar la proteste, că se face dracului de râs la Antena 3 cu vechitura aia de Nokie cu butoanele șterse.

Într-un fel, e îmbucurător. Nu e criza atât de mare atâta timp cât vom putea citi astfel de comentarii, indiferent pe ce site-uri: ”Nu am o situatie financiara foarte buna,dar am avut iPhone de la modelul 3G….acela l-am primit…..apoi le-am tot schimbat pana am ajuns la modelul 4S (intr-adevar cu niste sacrificii…)”. Am citat exact cum a fost scris. Deci se poate. În fond, a putut orice sărac să-și ia apartament de 100.000 de euro, de ce n-ar putea acum și ciobanii să bage o rată pentru iPhone 5? Sau măcar pentru versiunea aia și mai nouă, făcută de chinezi. Care cică au lansat deja iPhone 6.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: