IPJ Gorj are doi purtători de cuvânt

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj va avea de acum încolo doi purtători de cuvânt şi, la nevoie, chiar şi trei. Inspectorul şef Viorel Salvador Caragea, a precizat într-o conferinţă de presă că doreşte să asigure transparenţă maximă în cadrul instituţiei pe care o conduce, motiv pentru care jurnaliştii vor putea obţine informaţii oficiale de la cei doi purtători de cuvânt. Inspectorul principal Daniel Tică va fi ajutat de acum încolo de subinspectorul Romina Dochian, cea care i-a şi ţinut locul în ultimele săptămâni în care purtătorul de cuvânt şi-a organizat nunta şi şi-a petrecut o parte din concediul de odihnă.

Şeful IPJ Gorj a dispus ca şi Tică şi Dochian să fie la dispoziţia jurnaliştilor ori de câte ori este nevoie, măsura fiind luată şi după ce  la nivel de judeţ numărul publicaţiilor, dar şi al staţiilor radio şi tv a crescut considerabil în ultimii ani.

Cei doi purtători de cuvânt primesc zilnic zeci de întrebări de la diferitele redacţii din municipiu, evenimentele din timpul nopţii solicitându-i uneori pe aceştia la program şi câte 16 ore.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: