Ipoteză: Catalog furat din răzbunare

Un profesor care predă discipline pe profil silvic este primul pe lista celor suspectaţi că ar fi furat un catalog de la Liceul Forestier din Târgu Jiu.  Acesta este de mai mult timp în conflict cu directoarea liceului, Rodica Oprea, şi din acest motiv colegii săi îl consideră autorul furtului.

Catalogul dispărut de la Liceul Forestier din Târgu Jiu este de negăsit. Directorul adjunct al unităţii de învăţământ, Olimpia Ruşescu, exclude varianta că acesta ar fi fost scos din şcoală, ea crede că cineva din interiorul unităţii l-a ascuns pentru a face rău. „Liceul are pază 24 din 24 de ore, un catalog nu e un carneţel să-l poţi băga în geantă, nu cred că a fost scos din şcoală. Există un scenariu, dar nu vreau să greşesc aşa că mă abţin, las poliţia să-şi facă treabă şi să stabilească ce s-a întâmplat mai exact”, a spus acesta.

Hoţul catalogului, un profesor!?

Surse din cadrul şcolii spun că scenariul despre care directoarea Olimpia Ruşescu vorbeşte face referire la un profesor care predă discipline pe profil silvic şi care de câţiva ani este în conflict cu directorul general al liceului, Rodica Oprea. Profesorul ar fi un reclamagiu care este nemulţumit de faptul că disciplina pe care o predă e pe cale de dispariţie şi încearcă să intimideze conducerea şcolii pentru a-i oferi ore.

Dispariţia catalogului a fost semnalată în urmă cu o săptămână de către directoarea adjunctă a şcolii, Olimpia Ruşescu. Catalogul a fost căutat în toate dulapurile şi birourile din şcoală, însă nici urmă de el.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: