Irinel Columbeanu, păsuit de primarul Mazilu

Primarul oraşului Târgu Cărbuneşti l-a păsuit pe miliardarul Irinel Columbeanu cu plata dărilor către bugetul local, până la data de 1 noiembrie. Mihai Mazilu spune că a fost contactat de omul de afaceri, care i-a promis că în cel mult o săptămână îşi va achita o parte din datorii.

Primăria Târgu Cărbuneşti a amânat cererea de insolvenţă a firmei lui Irinel Columbeanu până la data de 1 noiembrie. Edilul local spune că a fost contactat de omul de afaceri, care a cerut eşalonarea datoriei de aproximativ 2 miliarde de lei vechi. Columbeanu a promis că va achita o tranşă din bani până la sfârşitul lunii în curs. „Week-endul trecut m-a contactat domnul Columbeanu, iar zilele trecute şi-a trimis contabila la noi, la primărie, ca să negociem reeşalonarea datoriilor. Dumnealui mi-a promis că până la sfârşitul lunii octombrie va plăti prima tranşă, mai precis 500 de milioane de lei vechi. Îl vom aştepta până pe data de 1 noiembrie, iar apoi vom declanşa procedura de insolvenţă, ce presupune sechestru pe bunuri”, a declarat Mihai Mazilu.

Fabrica de materiale de construcţii a fost înfiinţată în urmă cu aproximativ şase ani. Peste 200 de persoane lucrau la vremea actuală în firma lui Columbeanu. Fabrica nu mai funcţionează din primăvara anului 2009. De mai multe ori foştii angajaţi au ieşit în stradă din cauză că aveau salarii restante pe mai multe luni.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: