Iriza: Am aflat despre Zgăbaia de pe Internet

Scarlat Iriza şi Toni Greblă vor să participe la şedinţele de consiliu local din colegiile parlamentare, începând de săptămâna viitoare, a declarat Iriza la Radio Infinit. Acesta a evitat să dea un procent drept rezultat la alegerile din 9 decembrie, iar despre contracandidatul său spune că a aflat de pe Internet. Iriza mai spune că încearcă să închidă colegiul şi dacă va ajunge deputat vrea ca localităţile din colegiul 3 să fie asemenea celor de sub munte.

Reporter: Cum vă pregătiţi de campanie?

Scarlat Iriza: Împreună cu domnul senator Greblă o să participăm la toate şedinţele de Consiliu Local pentru a afla mai amănunţit problemele cu care se confruntă comunităţile respective şi, atât cât putem, să participăm la rezolvarea problemelor care se ivesc în fiecare comunitate.

Rep: Cunoaşteţi problemele localităţilor din colegiul 3?

S.I.: Cunosc problemele colegiului unde voi candida. Pot să vă spun că aceste comune din colegiul 3, cu excepţia Fărcăşeştiului şi Urdari, şi în parte Bâlteni şi Plopşoru, restul sunt nişte comune foarte sărace şi în următorii patru ani, dacă o să ajung parlamentar, o să fac tot posibilul ca aceste comune să ajungă măcar la nivelul comunelor de sub munte, din judeţul Gorj.

Rep: Ce procent credeţi că veţi obţine?

S.I.: Nu pot să dau procente pentru că eu stimez viitorii mei concurenţi din colegiul 3 şi nu vreau să mă dau mare sau să dau un procent care ar putea fi supărător pentru unii. Eu încerc din toate puterile să închid acest colegiu ţinând cont că acum patru ani am obţinut un procent foarte mare, dar ştiţi cum a fost legea şi a trebuit să mă mulţumesc cu locul 1.

Rep: Ce ştiţi despre Robert Zgăbaia, contracandidatul din partea ARD?

Rep: Am văzut pe Internet, un tânăr de 32 ani...Cunosc un unchi de-al lui, sunt prieten cu el, dar în rest, numai de pe Internet ce-am aflat despre dânsul. 

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: