Işfan are doi contracandidaţi la şefia ISJ Gorj

Ion Işfan, Mădălina Ciolocoi şi Felix Godeanu sunt cei trei candidaţi pentru şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj. Perioada de înscriere pentru acest concurs s-a finalizat luni, 23 februarie, concursul urmând să aibă loc în perioada 18-23 martie. Ion Işfan, actualul inspector şcolar general, a declarat încă de la început că va participa la concurs, în timp de liberala Mădălina Ciolocoi s-a hotărât pe ultima sută de metri. Felix Godeanu este un profesor din judeţul Dolj.

Şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj va fi disputată de trei cadre didactice. Ion Işfan este actualul inspector general al instituţiei, Mădălina Ciolocoi a fost în trecut inspector general adjunct, iar Felix Godeanu este profesor în cadrul Colegiul Naţional Economic ”Gheorghe Chiţu” din Craiova. ”S-au depus două dosare de înscriere în concurs şi o cerere neînsoţită de dosar. Este vorba de Mădălina Ciolocoi, Ion Işfan, iar cererea îi aparţine domnului Felix Godeanu care a depus dosar şi la Dolj dar, fiind concurs naţional, a optat şi pentru Gorj. Înscrierile s-au terminat”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Dacă pesedistul Ion Işfan a declarat de la bun început că va participa la concurs, liberala Mădălina Ciolocoi a declarat iniţial că nu va candida pentru că asta ar însemna să ducă la bun sfârşit obiectivele actualei guvernări. Ciolocoi a precizat ieri ce anume a făcut-o să se răzgândească. ”Cred că până la urmă este nevoie de un suflu nou. Mi-am făcut curaj pentru că vreau să văd cum se va desfăşura acest concurs. Nu mă duc să atac pe nimeni, mă duc pentru că am convingerea că trebuie măcar să încerc să schimb ceva. Am fost încurajată şi de familie şi de prieteni şi sper ca şi domnul Işfan şi eu să pornim de pe aceleaşi poziţii”, a spus Mădălina Ciolocoi, fost inspector general adjunct la ISJ Gorj.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj are loc în perioada 18-23 martie la sediul Ministerului Educaţiei.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: