Işfan face echipă cu Mitescu la IŞJ Gorj

Ion Işfan revine la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj şi face echipă cu Gheorghe Mitescu. Ordinul de revenire a acestuia pe funcţia deţinută anterior, respectiv de inspector şcolar general adjunct responsabil cu managementul şcolar, a ajuns la IŞJ Gorj joi, 24 iunie 2010. Ion Işfan îşi va prelua atribuţiile azi, când va fi instalat oficial. Acesta va face echipă cu Gheorghe Mitescu, cel care i-a luat locul anul trecut.

Deşi mulţi se aşteptau ca în urma anulării ordinului prin care se dispunea încetarea detaşării lui Ion Işfan cel destituit să fie Gheorghe Mitescu, lucrurile nu stau deloc aşa. Cea care a părăsit biroul de inspector şcolar general adjunct este Camelia Bibere, responsabilă cu inspecţia şcolară. „Am primit de la Ministerul Educaţiei un ordin prin care se dispunea revenirea lui Ion Işfan pe funcţia de inspector şcolar general adjunct la IŞJ Gorj. Tot atunci a încetat detaşarea pentru Camelia Bibere din funcţia de inspector şcolar general adjunct. Obligaţia mea era să pun în aplicare acel ordin emis de Ministerul Educaţiei”, spune Justin Paralescu, inspector şcolar general în cadrul IŞJ Gorj. Dorinţa lui Ion Işfan, de a reveni în biroul de unde plecase şi care până acum a fost ocupat de Gheorghe Mitescu, s-a îndeplinit. Camelia Bibere a fost destituită, iar Gheorghe Mitescu a primit prin fişa postului atribuţiile acesteia. „Vreau să mă duc să-mi ocup postul şi să-mi fac treaba. Nu pot să primesc atribuţiile doamnei Bibere, care este pe inspecţie şcolară, ci vreau să ocup postul meu, de pe care prin fişa postului sunt responsabil cu managementul”, spune Ion Işfan.

Cea care a părăsit însă inspectoratul nu este Camelia Bibere, ci Marinela Ciortan. „Camelia Bibere a fost numită pe postul de inspector şcolar responsabilă cu disciplinele tehnice, în locul doamnei Marinela Ciortan. Are calificarea necesară, iar Marinela Ciortan a revenit la catedră, la Grupul Şcolar Transporturi Auto din Târgu Jiu”, menţionează Justin Paralescu.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: