Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ISU Gorj caută voluntari. Care sunt condițiile!

Gorjeni care doresc să fie voluntari în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj pot să-și depună dosarele de înscriere. 40 de locuri sunt disponibile pentru cei care vor să devină "salvatori din pasiune". Este vorba de un proiect care se va derula în perioada 10 mai-29 iulie, interval de timp structurat în trei etape ce presupun recrutarea şi înscrierea candidaţilor, analizarea dosarelor și încheierea contractelor de voluntariat. Cei care vor să devină voluntari trebuie să întrunească anumite condiții: să aibă între 16 şi 65 de ani; să fie apți din punct de vedere medical; să nu fi fost condamnați pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie; să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.
După parcurgerea unor programe de pregătire, activităţile derulate de voluntari alături de efectivele de pompieri vor consta în participarea la misiunile de intervenție, utilizarea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat, implicarea în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv.

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: