Iulia Vână, aleasă viceprimar al municipiului Târgu Jiu

Consilierul local PSD Iulia Vână, soţia preşedintelui Casei de Asigurări de Sănătate Gorj, a fost aleasă ieri, în şedinţa Consiliului Local, ca al doilea viceprimar al municipiului Târgu Jiu, post rămas vacant după demisia liberalului Matei Nădrag.

Consilierii au votat prin vot secret, Iulia Vână fiind aleasă cu 19 voturi pentru şi 2 voturi împotrivă. Cei care au votat împotrivă au fost consilierii PDL, Eduard Berca şi Nicolae Daviţoiu. Aceştia consideră că Iulia Vână nu are pregătirea şi experienţa necesară pentru a ocupa acest post. “Postul de viceprimar presupune o experienţă mult mai vastă. O cunosc pe Iulia Vână şi ştiu că este o fată ambiţioasă, însă pentru funcţia de viceprimar trebuia o persoană cu mult mai multă experienţă”, a declarat Eduard Berca.

La rândul său, consilierul Nicolae Daviţoiu consideră că pesediştii au vrut să se descotorosească de penelişti, luându-le postul de viceprimar. “O parte din atribuţiile postului de viceprimar se referă la partea economică. Nu ştiu dacă Iulia Vână are pregătirea necesară pentru a face faţă. Dacă Matei Nădrag nu a făcut faţă, cum pot să cred că Iulia Vână va putea. Înclin să cred că pesediştii au vrut să scape de cei de la PNL, nefiind de acord cu Paraschiv”, a declarat Daviţoiu.

În ceea ce îl priveşte pe primarul Florin Cârciumaru, acesta crede că va face o echipă bună împreună cu Iulia Vână şi celălalt viceprimar Aurel Popescu. „Începând de astăzi avem şi al doilea viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Este o premieră faptul că în această funcţie a fost aleasă o femeie. Am încredere în Iulia Vână., am mai lucrat cu partea feminină, în funcţiile pe care le-am avut, şi ştiu că femeile sunt foarte responsabile”, a declarat Florin Cârciumaru.

OPTIMISTĂ

Iulia Vână este optimistă şi spune că va încerca să se ridice la nivelul aşteptărilor colegilor de partid. “Mulţumesc primarului Florin Cârciumaru şi colegilor care m-au ales în această funcţie. Îmi doresc să mă integrez într-o echipă în care standardele de performanţă sunt foarte ridicate”, a declarat Iulia Vână.

PROIECT

Fostul viceprimar Matei Nădrag a spus că a demisionat din această funcţie pentru că lucrează la un proiect politic mult mai important, care ca fi făcut public în scurt timp. Deşi au trecut mai bine de două luni, proiectul rămâne în continuare secret.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: