Jaf pe o terasă de pe Insuliţă

În data de 20.05.2011, orele 16:06, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o femeie de 40 de ani, din municipiu, despre faptul că, în timp ce se afla la terasa  pe care o are amplasată pe Insuliţă, persoane necunoscute i-au sustras de pe o masă, o plasă în care se afla suma de 11.200 lei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că săvârşirea faptei a fost favorizată de neglijenţa părţii vătămate, care şi-a lăsat plasa cu bani nesupravegheată. Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un bărbat, D.M.D., de 30 ani, din comuna Turcineşti. În urma activităţilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe suspect, în jurul 23:00. Acesta a fost condus la sediul poliţiei. Din cercetări a rezultat că suspectul, în jurul orelor 15:30, în timp ce se afla la terasa părţii vătămate, amplasată pe Insuliţa, a profitat de neatenţia părţii vătămate şi a personalului de serviciu, şi a sustras de pe o masă, plasa în care se afla suma de 11.200 lei.

Suma de bani a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În data de 21.05.2011, suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Jiu. Împotriva suspectului s-a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 29 zile.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: