Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Jianu crede că axa Târgu Jiu - Motru va rămâne liberală

Aproape toate localităţile de pe axa Târgu Jiu - Motru au primari liberali, fapt destul de neobişnuit pentru judeţul Gorj, dominat de aproape trei decenii de PSD. Primarul din Motru, Gigel Jianu, crede că alegătorii din această zonă vor o astfel de administraţie şi de aceea votează PNL. „Pe această axă sunt comune care au avut mai mult timp primari liberali şi oamenii continuă să îi voteze. De ce? Pentru că oamenii au o altă viziune, un alt mod de lucru, au rezolvat problemele pe timpul mai multor mandate şi lucrurile merg bine”, a spus Jianu la Acces TV.

Jianu s-a plâns că a fost obstrucţionat de majoritatea PSD-PSRo din Consiliul Local, dar că nu el pierde din asta, ci cetăţenii din Motru. (A.A.)

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: