Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Greblă, încântat de noua funcţie

Fostul prefect de Gorj, Toni Greblă, este încântat de noua funcţie primită, aceea de secretar general al guvernului. Greblă spune că este o recunoaşte a profesionalismului său. „Uitarea este omenească, intră în legea firii, astfel încât, acum, în momentul în care am început această activitate, toată activitatea mea este concentrată pe responsabilitatea pe care o am aici, nu stau să îmi fac aduceri aminte. E o recunoaştere, probabil, a profesionalismului, responsabilităţii şi seriozităţii cu care mi-am desfăşurat toate activităţile de până în prezent”, a declarat Toni Grebla, pentru Mediafax.

Greblă a fost judecător constituţional, dar mandatul i-a fost întrerupt de un dosar la DNA, în care a fost achitat în primă instanţă. Procesul va fi reluat peste două săptămâni. (A.A.)

Vizualizări: 558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: