Jiul Rovinari a câştigat “Cupa Porcului”

Competiţia de fotbal care a avut loc timp de două săptămâni în Complexul Dolce Vita s-a încheiat în acest week-end când au fost programate finalele întrecerii, punctul culminant fiind tăierea porcului oferit ca premiu.

Câştigătoarea acestei prime ediţii a „Cupei Porcului”, au fost cei de la Jiul Rovinari care s-au impus la penaltiuri în faţa celor de la Pandurii 2, scorul fiind egal la finalul partidei, 5-5, şi 5-4 la penaltiuri. În finala mică Quik Arena s-a impus cu 11-4 în faţa celor de la Minerul Mătăsari.

Meciurile din cadrul acestei întreceri au avut loc pe terenul sintetic din incinta Complexului "Dolce Vita", atracţia competiţiei fiind formaţiile care au avut în componenţă jucători ai echipelor de liga a treia  Minerul Mătăsari, Jiul Rovinari şi Pandurii 2 precum şi o formaţie de Old-boys a echipei Pandurii.

Marele premiu a fost sacrificat, pregătit tradiţional şi servit de echipele   finaliste chiar în incinta Complexului Dolce Vita după încheierea jocurilor. Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a oficiat festivitatea de premiere, fotbaliştii finalişti primind cupe, diplome dar şi mingii de fotbal.

Preşedintele celor de la Jiul Rovinari, Constantin Podaru, de această dată jucător al echipei care a câştigat turneul, a precizat că întrecerea a fost una reuşită care a demonstrat că fotbaliştii sunt prieteni dincolo de terenul de fotbal: „S-a jucat frumos şi băieţii, chiar dacă sunt în vacanţă, au arătat apetit pentru fotbal. Felicităm organizatorii şi cred că asemenea competiţii ar trebui să fie continuate. Premiul a fost unul inedit, un porc, dar nu contează atât premiul cât faptul că fotbaliştii din Gorj, indiferent că sunt de la Jiul, Pandurii sau Minerul Mătăsari rămân prieteni dincolo de teren”, a spus Podaru.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: