Jucătorii cred că mai pot salva echipa

Panduri nu au decât o victorie în retur, dar speră să obţină trei în ultimele trei etape. Jucătorii tot mai cred că e posibil să se motiveze foarte bine în aceste trei jocuri şi să facă ceea ce nu au reuşit practic un sezon întreg. Doi dintre cei care vor lipsi la meciul cu Rapid, fundaşii Cardoso şi Chibulcutean, le ridică moralul colegilor şi le spun că se poate.

 „Trebuie acum să gândim pozitiv şi să facem totul pentru a ne salva. Trebuie să dăm maxim din ce putem acum. Nu e totul pierdut cât timp mai avem şanse. Jucăm acum cu Rapid în Giuleşti şi dacă avem încredere putem să câştigăm. Să vedem ce vom face, eu sunt suspendat la acel meci şi nu pot juca, dar am încredere în colegi că pot mai mult”, a spus Cardoso care este de departe mult mai afectat decât colegii români din echipă, spunând că el nu a venit din Brazilia ca să retrogradeze cu Pandurii.

Cu toate că a mai avut unele certuri minore cu antrenorul Cârţu, brazilianul n-ar vrea ca acesta să părăsească echipa acum şi crede că jucătorii sunt 100% vinovaţi, nu antrenorul: „Normal că ne-ar părea rău să plece Cârţu. E greu de zis ceva când antrenorul spune că e dispus să plece, nu avem ce zice, dar e foarte greu. Noi toţi suntem 100% vinovaţi pentru că am intrat la retrogradare nu antrenorul. Noi am jucat cine poate fi vinovat dacă noi am fost pe teren-”

Afectat şi el de situaţia echipei la care a muncit patru ani aproape meci de meci, căpitanul pandurilor, Alin Chibulcutean. „Noi mai sperăm în continuare că se mai poate să ne salvăm. Sper să ne motivăm mai bine în ultimele etape. Eu nu joc la Rapid pentru că sunt suspendat. Asta e, voi lua o pauză şi eu după 30 de meciuri, dar sunt convins că cei care vor juca o vor face foarte bine, au toate motivele să încerce cât timp mai există o şansă!”

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: