Jucătorii de la Internaţional vor fi majoritari în lotul echipei

Pandurii au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru meciul cu Unirea Urziceni de vineri. Antrenorul Ionuţ Badea şi-a format o idee asupra lotului şi azi va anunţa jucătorii care vor intra în cantonament. Pandurii vor intra în cantonament pentru două zile în afara oraşului dar vor continua să se antreneze la Târgu Jiu, astăzi fiind programat un antrenament pe terenul de joc.

Lotul prezent la antrenamente numără 31 de jucători, după ce ieri a fost rechemat la echipă şi Mădălin Murgan. Alături de Pandurii s-a pregătit aseară şi Ilie Iordache, care a fost plecat în Grecia pentru a-şi rezilia contractul cu AEK Atena. Acesta a precizat aseară că a ajuns la un acord cu Pandurii şi că va semna un nou contract cu echipa gorjeană.

Rămân zece de la Pandurii

Lotul care va fi anunţat azi numără mai mulţi jucători veniţi de la Internaţional, antrenorul Badea precizând că a mizat acum mai ales pe nivelul de pregătire al jucătorilor mai mult decât pe valoare: „În alegerea lotului a contat foarte mult nivelul de pregătire al jucătorilor. La ora actuală nu este vorba de nicio problemă de valoare, de profesie, ci una psihologică, mentală, care trebuie gestionată foarte bine. Criteriul de alegere a jucătorilor a fost dictat în primul rând de nivelul de pregătire din acest moment şi nu de valoare”. Tehnicianul a mai precizat că lotul va număra 27-28 de jucători fiind încă purtate negocieri cu unii dintre jucători. Cert este că dintre cei care au jucat la Pandurii vor rămâne Mingote, Ghindeanu, Chibulcutean, Cardoso, Orac, Hidişan, Stromajer, Vranjes, Grecu şi Murgan, la aceştia adăugându-se probabil şi Ilie Iordache. Badea a precizat că toţi jucătorii tineri vor face obiectul echipei a doua şi că nici un jucător sub 22-23 de ani nu va pleca. „Aria de selecţie în această zonă este foarte mare. Energie pentru a lucra în acest sens este şi din partea mea şi din partea staffului tehnic. Îmi voi canaliza foarte mult timp pentru a urmări tinerii şi pentru evaluarea evoluţiei acestora”, a mai spus Badea care vrea să acorde atenţie şi centrului de copii şi juniori.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: