Jucătorii vor în Europa, Condescu nu prea !

Startul foarte bun de sezon al pandurilor i-a luat pe mulţi prin surprindere. Gorjenii sunt pe loc de Europa League, vor în finala Cupei şi practică un fotbal invidiat de mulţi. În timp ce jucătorii sunt gata să se bată pentru un loc în Europa, şeful Condescu le taie elanul. “Nu suntem pregătiţi pentru asta, ar fi resurse irosite degeaba”, e convins bossul pandurilor.

Pandurii au bătut două candidate la titlu în acest sezon, CFR Cluj şi Steaua şi asta le dă aripi. Gorjenii sunt pe locul 6 în clasament, sunt calificaţi în optimile Cupei şi sunt convinşi că pot menţine ritmul până la finele sezonului.

Să fie Europa !

Pandurii şi-au anunţat intenţiile de mărire încă de la începutul campionatului, Grigoraş nemai dorind să audă de cuvântul retrogradare. Elevii săi l-au ascultat în primele 9 etape, în urma cărora au ajuns pe locul 6. Puteau fi chiar mai sus dacă nu iroseau puncte preţioase pe final de meci, cu Astra şi Târgu Mureş. “Suntem în obiectiv. Cu punctele pe care le-am pierdut destul de uşor eram mai sus, dar suntem mulţumiţi şi cu locul 6. Noi ne facem jocul. Dacă e să fie la final Europa League, să fie! Dacă ne ajută Dumnezeu să ne iasă jocul, să adunăm punctele, că asta ne dorim toţi, vom vedea”, spune căpitanul pandurilor, Pintilii, care e convins că echipa poate ajunge şi în finala Cupei României.

Condescu zice nu

Optimismul elevilor lui Grigoraş nu e împărtăşit şi de şeful Condescu care refuză ideea de a merge în cupele europene. „Ar fi resurse risipite degeaba. Nu avem rădăcinile bine înfipte. Dacă ne-am axa pe această direcţie, am consuma toate energiile pentru a satisface o ambiţie şi am deveni vulnerabili. Noi trebuie să consolidăm echipa. Avem şapte jucători formaţi de noi, dar încă nu avem o rădăcină atât de puternică să luptăm pentru cupele europene. Trebuie să ne consolidăm poziţia şi să jucăm un fotbal bun”, a spus preşedintele pandurilor la DigiSport.         

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: