FCSB şi Rapid se bat pe un jucător la care a renunţat Universitatea Craiova

Bogdan Vătăjelu este dorit atât de Gigi Becali la FCSB, cât și de Dan Șucu la Rapid. Jucătorul oltean s-a despărțit recent de Universitatea Craiova care nu i-a mai prelungit contractul.

Gigi Becali a intrat pe fir și vrea să îl deturneze pe Bogdan Vătăjelu din drumul spre Rapid. Bogdan Vătăjelu a demarat deja discuțiile cu Rapid dar Becali insistă să-l ia la FCSB.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani își termină contractul cu Universitatea Craiova la finalul acestei luni și va putea semna cu oricine dorește din postura de jucător liber de contract. În aceste condiții, mai multe formații din Superliga își doresc semnătura fundașului stânga, iar cei mai interesați au fost, inițial, giuleștenii. Apoi, au intrat pe fir U Cluj și Sepsi, iar acum fotbalistul a intrat și pe lista lui Gigi Becali pentru o mutare la FCSB, potrivit gsp.ro.

Cu toate că transferul său lângă Podul Grant părea ca și făcut la un moment dat, interesul pe care l-a strârnit în cadrul mai multor cluburi din Superliga l-a determinat pe fotbalist să amâne decizia, pentru a vedea care dintre cluburi îi poate oferi un salariu mai mare.

Deoarece va rămâne liber de contract după aventura de la Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu are pretenția ca gruparea care îl dorește să îi plătească o primă consistentă de instalare. În plus, fundașul stânga în vârstă de 30 de ani își dorește un salariu de cel puțin 300.000 de euro pe an – o sumă uriașă, atunci când vorbim despre media remunerațiilor din Superliga.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: