Joao Janeiro, prezentat oficial la Craiova!

Antrenorul portughez Joao Janeiro a fost prezentat în week-end ca noul antrenor principal al lui FCU Craiova. Evenimentul a avut loc într-o conferință de presă de un sfert de oră, la care au mai luat parte patronul Adrian Mititelu și Eduard Zelgin, team managerul echipei.

După ce joi a pierdut barajul cu CFR Cluj, pentru preliminariile Conference League, FCU Craiova l-a prezentat pe noul antrenor Joao Janeiro. Acesta fusese anunțat încă de pe 16 mai de Adrian Mititelu.

„A venit momentul să ne cunoaștem cu noul antrenor de la FCU 1948, fosta FC Universitatea, fosta Universitatea, fosta Știința.  Am onoarea să vi-l prezint pe Joao Janeiro. Mai sunt și alte prenume, dar pentru noi este JJ. Sau Jiji. Jiji, nu Gigi. Am încheiat un contract pentru doi ani, adică pentru un an, plus un an. Sper să avem o colaborare mai lungă. Vreau să consider că de data asta am găsit un antrenor potrivit pentru ceea ce ne dorim. E tânăr și bine pregătit. Cred că se va mula pe proiectul nostru. Are libertate, putere de decizie și un plan bine stabilit. Și sper să aibă și șansă.

Am pus lucrurile la punct, știm ce avem de făcut. Sper ca decizia să fie una potrivită. Eu sunt foarte foarte optimist”, a spus Adrian Mititelu la începutul conferinței.

Tot Mititelu a precizat că Janeiro va lucra cu staff-ul lui Nicolo Napoli, din care va face parte și preparatorul fizic, gorjeanul Dan Vasilică, omul de încredere al patronului.

„Mai vreau să fac o precizare. Echipa completă e cu Florin Dragan, Vali David, secunzi, Dan Vasilică preparator fizic și Sabino Oliva, ca antrenor de portari. Practic, a rămas staff-ul care era înainte”.

Obiectivul noului antrenor este clasarea în primele șase locuri și cupele europene.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: